Amestec faina pentru piscot fara gluten, Szafi Free 1000g

28,60 lei

Produs vegan, fără gluten, lapte, ouă, drojdie, soia, adaos de zahăr, semințe, sursă de fibre, natur, sărac în lipide, fără porumb, cartofi, orez – rețete rapidă-simplă.

Ingrediente: făină integrală de hrișcă, făină de tapioca, făină integrală de mei, făină integrală de sorg, agent de afânare: carbonați de sodiu (bicarbonat de sodiu), făină de psyllium husk, stabilizator de aciditate: acid citric, cristale de vanilie, sare.

Valori nutritive medii în              100g produs:                 100g pișcot natur*
Energie                                    349kcal/1481kJ*               186kcal/788kJ
Lipide:                                               1,6g                                 0,6g
din care saturați                           0,4g                                 0,3g
Carbohidrati                                   74,7g                               39,5g
din care zaharuri(1):                      1,3g                                 1,0g
Fibre:                                                  3,7g                                 3,1g
Proteine:                                             7,2g                                 4,1g
sare:                                                     0,22g                                 0,1g
Rețetă pișcot (pișcot de tort de 18cm)
Ingrediente:
Amestec de făină pentru pișcot Szafi Free 250g, 160g apă călâie, 35g zeamă de lămâie 100%, 70g pudră de eritrit.

Preparare:
Încălzim cuptorul la 180°C, stropim forma de tort cu ulei (ce ne permite dieta). Se dizolvă zeama de lămâie și eritritul în apă, după care adăugăm amestecul de făină și se amestecă cu telul cu mișcări scurte și rapide, până devine cremoasă, și se toarnă în forma de tort. Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 minute cu foc sus-jos. Se lasă să se răcească pe un grătar. Se taie și se umple cu cremă și se pune la frigider pentru câteva ore.