Mix faina fara gluten cu quinoa – 1000gr

23,00 lei

Mixul acesta de făină este bogată în proteine datorită făinei de quinoa.

Ingrediente: făină de quinoa, făină de orez, făină de sorg, amidon de porumb, amidon de tapioca, gumă xantan, bicarbonat de sodiu.

Valori nutriționale pe 100 gr de produs: carbohidrați 65,97gr din care zahăr 3,87gr, proteine 4.95gr, grăsimi 6.18gr, fibre 1,98gr.

Valoare energetica: 398,64 kcal.

Producator  SC NO GLUTEN SUGAR SRL

Descriere

Produsul nu conține: ouă, soia, lactoză, proteine din lapte, coloranți, conservanți, ingrediente congelate.

Garanție: 6 luni.

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Mod de preparare pentru o pâine de 450gr:

  • 260 gr de mixt
  • 250 ml apă
  • 15gr drojdie
  • 5 gr de sare
  • Două linguri de ulei
  • O linguriță de zahăr

Dizolvați în apă călduță sarea, zahărul,uleiul și drojdia, amestecați cu mixul de făină până obțineți un aluat omogen. Într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt lăsați 20 de minute acoperită. În cuptorul preîncălzit coaceți 30 de minute la 200 grade C, apoi încă 20 de minute la 180 grade C.