Mix Faina fara gluten pentru paine Nutrifree 1000g

23,10 lei

Produs fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia
Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez,
amidon de tapiocă, zahăr, fibre vegetale, sare,
Adaosuri: făină de guar, E464 (hidroxipropilmetil
-celulosa), arome . Poate conţine urme de MUSTAR.
Valori Nutriţionale (analiză per 100g): Valoare
energetică 1536 kj / 362 kcal, proteine 1,8;
carbohidraţi 85,7 g; zahar 3,6g; lipide 0,9 g; lipide
saturate 0,3 g; fibre alimentare 1,9 g; sare 1,9g.

Descriere

Mod de preparare: 500g Mix, 380-400 g apă, 15 g
drojdie proaspătă, 10 g sare, 20 g ulei de măsline
extra virgin. Dizolvăm drojdia în apă călduţă. Punem
făina într-o oală şi frământăm împreună cu drojdia.
Amestecăm continuu şi adaugăm ulei de măsline şi sare.
Amestecăm până când aluatul devine uniform, fără
noduri. Formăm aluatul după dorinţă (se poate face şi
chifle) şi îl lăsăm să crească timp de o oră, la
temperatura camerei. Dacă dorim să facem pâine,
punem făină pe mâini şi frământăm din aluatul
crescut formă de pâine. Punem aluatul format într-o
tavă şi lăsăm încă 20 de minute. Coacem în cuptor
preîncălzit la 180-200 C aproximativ 30-40 de minute.