Mix Faina fara gluten pentru paste 1000g

23,10 lei

Produs fara gluten, fara lactoza.
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de tapiocă, făină de orez, faina de porumb, agent de ingrosare: guma de xantan.
Poate conţine urme de MUSTAR.
Valori Nutriţionale/100g: Valoare energetică 1487 kj / 350 kcal, proteine 2.8, carbohidraţi 82.5g, din care zahar 3.2g, grasimi 0.5g, din care grasimi saturate <0.1g, fibre alimentare 2.3g; sare <0.1g.
Ingrediente pentru reteta de baza: 250g Mix per Pasta, 3 ou mai mare sau 4 mai mic.

Descriere

Mod de preparare: Amestecati Mixul cu oua si framantati pana cand veti obtine un aluat omogen si neted, daca amestecul este prea tare puteti sa agaugati putina apa. Lasati sa stea aluatul timp de 10 minute, apoi se imparte aluatul in bucati mai mici si formati dupa preferinta. Aluatul obtinut se poate folosi pentru paste simple, sau umplute.
Masa neta: 1000g