Mix pentru pizza fara gluten PKU 500g -Balviten

20,60 lei

Faina fara gluten, fara lapte, fara ou, cu proteina scazuta (PKU).

Ingrediente: amidon de porumb, amidon de orez, amidon de grau fara gluten, sirop de glucoza, zahar, sare, agent de ingroaare: guma de guar, E 464, fibre, regulator de aciditate:E 575.

Valori nutritionale la 100g:
val. Energetica: 1140 Kj/273 kcal;
proteina 1.03g;
Fenilalanina 27mg;
carbohidrati: 58,3g,
grasime: 3.58g

Descriere

Mod de preparare: 500g mix pizza, 330ml apa, 20g drojdie proaspata sau 7g drojdie uscata, 2 linguri de ulei.
1. Dizolvam drojdia in apa si adaugam uleiul apoi faina.
2. Amestecam bine ingredientele.
3. Sa punem hartie de copt intr-o tava dupa care punem si amestecul.
Se presara suprafata cu putina faina si intindem aluatul.
4. Acoperim si lasam la dospit 30 de min.
5. Incalzim cuptorul la 250°C. Punem toppingul peste aluat si coacem la 180-200°C
timp de 15-20 de min.
6. Cu 2 minute inainte de final sa presaram cu cascaval cu proteina scazuta.