Recomandare de utilizare:
Rețetă de croissant cu pizza cu 45% mai puțini carbohidrați
Ingrediente (6 croissant cu pizza, 340g):
120g amestec făină pentru patiserii sărate, 35g ulei de cocos cald – lichid(!), 140g apă caldă (!), un albuș de ouă M (32g)
Umplutură: 50g de bulion, 2g de condimente pentru barbecue Szafi Reform, 1g de îndulcitor de patru ori mai dulce Szafi Reform, 5g de făină de bambus Szafi Reform.
Preparare:
Prima dată amestecăm cu mișcări scurte și rapide cele 4 ingrediente pentru aluat, și-l frământăm până la omogenizare. (1-2 minute). Se lasă să stea 5-10 minute, după care întindem rotund aluatul pe o suprafață presărată cu făină.Se întinde umplutura după care se taie în 6 părți egale și se formează croissantul. Se coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de25 minute cu convecție. Este foarte important să se lase să răcească, numai după aceea să fie servit.