Blat de tort fara gluten cu cacao, Pagotto 350 g

37,80 lei

Ingrediente: Oua de la găini crescute la sol, amidon de cartofi, zahar, sirop de glucoză, cacao 3,25%, aromă de ciocolată, emulgator:

E471-E477, umectant: glicerină, apă, agenți de îngroșare: gumă de guar E412, E466, agenți de afânare:E575, bicarbonat de sodiu, sare marină, conservant: sorbat de potasiu.

Păstrați produsul în ambalajul original, la loc uscat și aerisit, ferit de razele solare.

Imaginile de pe ambalaj au doar scop de prezentare.

Tara de provenienta:Romania.

Valori energetice 100g:

Valoare energetica:1369kj/327kcal

Grasimi 4,2g din care acizi grasi saturati 1,8g

Carbohidrati 65,7g din care zaharuri 27,9g

Proteine 5,3g, Fibre 2,3g, Sare 0,58g

Stoc epuizat

Descriere

Un blat de tort gata copt, gustos, fara gluten, cu cacao, ideal pentru orice eveniment, zii de nastere, sau doar pofta de ceva dulce si special.