Cappuccino cremos fara gluten, La Lucida 100g
9,40 lei
Datorita continutului sau nutritional ridicat si efectului pozitiv asupra organismului uman, extractul de radacina de cicoare este considerat un inlocuitor mai sanatos al cafelei naturale.
Ingrediente: sirop de glucoza, glucoza, zahar, grasime hidrogenata de cocos, grasime de palmier nehidrogenata, extract de cicoare – 5%, lapte praf degresat, lapte praf degresat, proteine din lapte , emulgator E 471, stabilizatori: E 340, E 1450, E 1431; agent antiaglomerant: E 551, culoare: E 160a, arome, sare.
Planta foloseste soia si derivate.
O metoda de preparare:
Turnati 4-5 lingurite de concentrat intr-o cana (aprox. 175 ml).
Se toarna apa fierbinte, dar nu clocotita (aprox. 90o C), se amesteca bine si este gata.
Cappuccino LA LUCIDA este o bautura unica pe piata poloneza – este un produs fara gluten (PL-064-060). Se caracterizeaza prin aroma plina si aroma bogata, precum si prin spuma delicata, pufoasa, cremoasa. Nu contine cofeina.
Greutate neta: 100 g
Valoarea nutritiva la 100 g
Valoare energetica: 1786 kJ/423 kcal
Grasimi: 10 g
inclusiv acizi grasi saturati: 7,2 g
Carbohidrati: 81 g
inclusiv zaharuri: 80 g
Proteine: 1,9 g
Sare: 0,27 g
În stoc