Recomandare de preparare: vei avea nevoie de 125g de unt, 4 oua, 750g de branza si jumatate de lamaie (pentru varianta vegana vei avea nevoie de 125g de margarina, 750g de iaurt de soia sau vanilie, jumatate de lamaie). Mixul de faina se amesteca cu untul topit (sau margarina) dupa care se lasa putin sa se odihneasca inainte de a se aseza intr-o forma cu diametrul de 24cm. Se preseaza bine aluatul in forma cu o lingura si se ridica si pe margini aproximativ 2cm. Pentru umplutura se amesteca branza cu ouale pana se obtine o compozitie omogena si se adauga sucul de la jumatate de lamaie. Se toarna compozitia obtinuta peste aluat si se da tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 50-60 de minute.
Stoc epuizat
Mix faina penru prajitura cu branza fara gluten ecologic, Bauck Hof 485g
27,20 lei
Mixul de faina bio pentru prajitura cu branza de la Bauckhof nu contine gluten si are un gust deosebit. Poate fi consumat si de persoane cu intoleranta la gluten sau care, din diverse motive, nu doresc sa consume produse cu gluten.
Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara*. *Ingredient certificat ecologic.
Valori nutritive:
- Valoare energetica: Kj1617/Kcal382
- Grasimi: 3.1g
- Acizi Grasi Saturati: 0.5g
- Glucide: 80g
- Zaharuri: 46g
- Fibre: 4.6g
- Proteine: 6.2g
- Sare: <0.01g
Stoc epuizat
SKU:
4015637821498
Categorie: Amestec de faina
Descriere
LIVRARE ȘI EXPEDIERE
Experiența ta de cumpărături este importantă pentru noi. Prin politica noastră de Livrare și Expediere, garantăm că produsele tale vor ajunge la tine în cel mai bun timp posibil și în condiții perfecte. Ne angajăm să menținem transparența prin actualizări regulate privind statusul livrării tale.
Livrăm prin Fan Courier!