Aluat:
- 1 pachet de concentrat de aluat (280 g) – din pachetul „Briose de ciocolată cu cremă de budincă Celiko”,
- 2 oua,
- 100 ml ulei,
- 40 ml de apă.
Crema de budinca:
- 30 g concentrat de cremă de budincă – din ambalajul „Brioșe de ciocolată cu cremă de budincă Celiko”,
- 100 ml apă.
Mod de preparare:
Briose:
Se toarnă conținutul pungii într-un vas, se adaugă ouăle și apa, se amestecă totul împreună. La final adaugă ulei. Frământați totul cu un mixer timp de aproximativ 3 minute.
Apoi, împrăștiați 3/4 din masă uniform cu o lingură în 12 forme. Se întinde crema și se acoperă cu masa rămasă. Puneți aluatul într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C și coaceți timp de 15 minute. Scoateți și răciți pe o grătar.
Cremă:
Se toarnă concentratul de smântână într-un vas înalt și se toarnă apă. Bateți cu un mixer timp de 3-5 minute până când consistența este groasă. Se lasă deoparte 2-3 minute.