Mix bio pentru copt brownies de ciocolată cu un strat de cheesecake cremos, combină gustul cheesecake-ului cremos cu brownie-uri de ciocolată. Rețeta inovatoare oferă o explozie de gust și poate fi preparată atât vegan, cât și tradițional.
Pentru reteta vegetariana aveti nevoie de:
200 ml lapte
100 g unt moale
200 g quark cu conținut scăzut de grăsimi
150 g iaurt natural (3,8% grăsime)
1 ou
tava de copt (20 x 20 cm)
mixer de mana cu tel
Prepararea brownie-urilor vegetariene cu cheesecake
Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina.
Într-un castron, adăugați amestecul de aluat pentru brownie, laptele și untul. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Se toarnă aluatul în tava unsă cu unt și se netezește puțin.
Puneți amestecul de cheesecake cu quark cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt și ou într-un al doilea castron și amestecați totul cu un mixer de mână cu un tel la turatie redusa până la omogenizare. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță.
Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din tavă.
Pentru reteta vegana aveti nevoie de:
200 ml băutură de soia
100 g margarină moale
400 g quarc de soia sau iaurt
tava de copt (20 x 20 cm)
mixer de mana cu tel
Prepararea brownie-urilor vegane cu cheesecake
Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. De asemenea, le puteți da făină opțional.
Într-un castron, combinați amestecul de brownie cu laptele de soia și margarina. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Turnați aluatul în tava de copt și neteziți-l puțin.
Într-un al doilea castron, combinați amestecul de cheesecake cu brânză de vaci de soia sau iaurt. Se amestecă totul cu mixerul de mână cu telul la setarea cea mai scăzută până se omogenizează. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță.
Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din matriță.