Mix-ul bio pentru sos humus dip cu sfecla rosie FARA GLUTEN în calitate organică vegană se amestecă rapid și ușor cu apă și puțin ulei.
Are la baza faina bio de năut și o selecție de condimente fine ce asigură un gust echilibrat.
În plus, gustul și culoarea sfeclei oferă momente de plăcere aromate și vizuale, fie ca sos pentru falafel, pâine și legume la grătar, fie ca un tartinat în sandvișuri, Dürüm și turte umplute.
Dip-ul de hummus bio poate fi rafinat după dorință, de exemplu, cu ierburi proaspete, susan sau o stoarcere de suc de lămâie.
Pentru preparare mai ai nevoie de:
- 70 ml apă
- 3-4 linguri de ulei de gătit (30 ml)
Și iată cât de ușor este:
Se amestecă conținutul ambalajului într-un castron cu apa și uleiul de gătit până când se formează o masă cremoasă.
Nota: femeile gravide și copiii sub 3 ani ar trebui să se evite consumul.