Acest musli bio contine fulgi de ovaz mici si fini si o compoziție fructată neîndulcită, dar fantastică.
Ovăzul natural are un raport echilibrat între diferite substanțe nutritive:
Ovăzul conține în mod natural vitamina B1
Conținutul de fier din ovăz este mai mare decât alte cereale
Ovăzul conține fibre solubile
Caracteristici generale:
Fără utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fără utilizarea conservanților și a aditivilor. Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
Majoritatea, dar nu toate, persoanele cu intoleranță la gluten pot include ovăz în dieta lor. În Anglia, SUA și Scandinavia (în special Finlanda), ovăzul fără contaminare a fost folosit de mult timp în dieta fără gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boală celiacă li se recomandă să încorporeze încet și treptat ovăz într-o dietă fără gluten. Musliul cu ovăz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte, suc sau quark sau pentru coacerea pâinii, a chiflelor, a biscuiților, a barelor de muesli etc.
Particularități: Ovăzul pentru „musli de ovăz fără gluten” este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. Analizăm fiecare lot din laborator pentru a ne asigura că nu conține gluten și garantăm un conținut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentară spune: „Ovăzul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranță la gluten trebuie să fie produs, preparat și / sau prelucrat în așa fel încât să fie exclusă contaminarea cu grâu, secară, orz sau încrucișarea acestora; conținutul de gluten al ovăzului nu trebuie să depășească 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricație: Ovăzul pentru fructele noastre de musli de ovăz fără gluten este cultivat într-un proiect special de către fermierii parteneri pe termen lung. Atât în cultivare, cât și în procesare, ovăzul nu conține contaminări cu cereale care conțin gluten. Pentru fulgii de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în culturi organice controlate.