Musli-ul bio din fructe de pădure este o delicatesă pentru micul dejun. Un amestec prețios și elegant de coacăze, mure, afine și căpșuni. Preparat fara stafide, cu bucăți de mere care dau o notă acidifiantă răcoritoare. Toate ingredientele sunt în mod natural fără gluten și sunt amestecate în moară în condiții controlate fără gluten și introduse în pungi.
Musli-ul din fructe de pădure bio are gust pur și simplu de la ingrediente. Desigur, pot fi adăugate in preparare și fructe de padure proaspete.
Ovazul bio crește bine în nordul Germanie. Cu musli-ul de ovăz fără gluten, dorim să promovăm cultivarea ecologică a ovăzului în regiune. Ovăzul pentru muesli este cultivat și procesat în conformitate cu instrucțiuni stricte, fără contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranță la gluten pot include ovăz fără gluten în dieta lor. Acest lucru se datorează faptului că structura proteică a ovăzului este diferită de cea a grâului, secarei, speltei și orzului.
Pentru acest musli bio folosim ovăz cultivat organic.
Scopul nostru: agricultura 100% ecologică. Bun pentru biodiversitate, bun pentru climă, bun pentru noi toți.
De fabricație: Ovazul pentru boabele noastre de muesli de ovaz bio fără gluten este cultivat într-un proiect special de fermieri parteneri pe termen lung. Atât în cultivare, cât și în procesare, ovăzul nu conține contaminări cu cereale care conțin gluten. Pentru fulgii de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în culturi organice controlate.