Paine crocanta bio ar dori să vă cucerească fiecare dintre mesele dvs. și, în același timp, să înlocuiască clișeul „pâinii crocante plictisitoare și fade”. Pâinea cu flori „Blumenbrot” oferă o gamă largă de utilizări. Fie că este pur și simplu crocanta, ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative, nu există limite în imaginația gourmetului. Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi găsit în frigider – vă putem recomanda gem, quark pe bază de plante și brânză ca toppinguri.
O altă parte a filosofiei Ekibio este că pâinea de flori este procesată fără drojdie, ouă, grăsimi, produse lactate și arome. Astfel, pâinea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideală doar pentru persoanele cu intoleranță la gluten. Aluatul pentru pâinea crocantă se prăjește câteva secunde la o temperatură ridicată de 300 până la 400° C în timpul procesării. Acest lucru creează textura crocantă specială, care variază, de asemenea, de la varietate la varietate.