Pasta bio din soia Hatcho Miso ideala pentru supe, sosuri, mancaruri de legume si peste.
Miso se fermenteaza in butoaie de lemn de cedru timp de 2 ani in conditii climatice naturale.
59,80 lei
Ingrediente: Boabe de SOIA*, apa, sare de mare, ferment: koji. *ingredientele provin din agricultura ecologica.
Valori energetice 100g: 875 kj/208 kcal.
Grasimi 6,6 g, din care grasimi saturati 0,9 g,
Carbohidrati 11,1 g din care zahar 0,6 g,
Proteine 22,4 g, Sare 9,6 g.
Pasta bio din soia Hatcho Miso ideala pentru supe, sosuri, mancaruri de legume si peste.
Miso se fermenteaza in butoaie de lemn de cedru timp de 2 ani in conditii climatice naturale.
Nu aveți încă un cont?
Creați un contComenzile peste 250 de lei au transportul GRATUIT! Refuză