Preparare recomandată: Se pun pastele în apă sărată în clocot, cca de 10 ori cantitatea pastelor, și se fierb fără capac timp de 8-10 minute (timpul de fierbere poate diferi în funcție de intensitatea focului, cantitatea pastelor, și mărimea oalei). În timpul fierberii să amestecăm de câteva ori, respectiv să îndepărtăm spuma adunată. După fierbere se scurge apa și se clătește cu apă rece!
Recomandare: să nu fierbem cantitate mai mare de un pachet de paste (200g), deoarece spuma ce se crează în timpul fierberii poate să dea în foc. Valorile nutritive menționate sunt fără sare adăugată pentru condimentare.
Paste taitei lati fara gluten, Szafi Reform 200g
17,40 lei
Paste taitei lati(Tagliatelle) fără gluten, din 6 ouă, cu nivel de carbohidrați cu 46% mai redus!
- cu nivel de carbohidrați cu 46% mai scăzut
- bogat în fibre
- sursă de proteine
- fără gluten
- fără soia
Ingrediente: amidon de tapioca, fibre de bambus, ou întreg, făină de susan, faina de psyllium, apă potabilă, făină de cocos, făină de cartofi dulci.
Poate conține urme de țelină, semințe de muștar, nuci și sulfați.
Valoare medie în 100g de produs uscat
Energie: 1359kJ/326kcal
Lipide: 6,4g
din care saturate: 2,3g
Carbohidrați: 39g
din care zaharuri: 1,2g
Fibre: 34g
Proteine: 11g
Sare 0,2g