Produs vegan fara gluten, fara sare.
Paste vegane fara gluten cu ciuperci porcini, Casale 250g
28,40 lei
Ingrediente: paste fara gluten ( faina de porumb si orez) 94%, ciuperci porcini 5% ( boletus porcini), apragic, patrunjel.
Mod de preparare: turnati continutul pachetului intr-o tigaie mare antiaderenta si turnati peste paste 600ml apa fierbinte
(sau supa de legume). Adaugati 4 linguri de ulei de masline extravirgin, 1 lingurita de sare si incepeti sa gatiti la foc mediu/mare. Cand amestecul incepe sa clocoteasca, se reduce focul si se lasa sa fiarba, amestecand din cand in cand. Gatiti aproximativ 10 minute.
Se pastreaza la loc uscat si racoros.
Tara de provenienta Italia.
Valori energetice 100g: 1448 kj/341 kcal.
Grasimi 1,7 g, din care grasimi saturati 0,2 g,
Carbohidrati 71 g din care zahar 0,1 g,
Fibre 2,5 g, Proteine 9,1 g, Sare 0 g.
Stoc epuizat