Cum se prepară dulceața (când utilizați Celiko Pectin):
Spălați fructele și scurgeți-le într-o sită. Din fructe: sâmburi, îndepărtați tulpinile, cuiburile de semințe,
îndepărtați coaja și tăiați fructele.
Pregătire și pune fructele cântărite în oală. Adăugați apă 150ml, 1 pachet de Celiko Pectin și suc de lămâie.
Se fierbe prin amestecare.
Presărați zahărul în fructul care fierbe. Gatiti min. 3 minute, amestecand pentru a nu arde gemul.
Dacă spuma a căzut, turnați dulceața fierbinte în borcane sterilizate și sigilați-le imediat.
Întoarceți borcanele cu susul în jos pentru aproximativ 10 minute
Pectina fara gluten, Celiko 24g
8,40 lei
Ingrediente: pectina.
În stoc
SKU:
5900038002623
Categorii: Condimente, mirodenii fără gluten, Gemuri si compoturi, Produse pentru copt
Descriere
LIVRARE ȘI EXPEDIERE
Experiența ta de cumpărături este importantă pentru noi. Prin politica noastră de Livrare și Expediere, garantăm că produsele tale vor ajunge la tine în cel mai bun timp posibil și în condiții perfecte. Ne angajăm să menținem transparența prin actualizări regulate privind statusul livrării tale.
Livrăm prin Fan Courier!