Panna cotta bio cu cocos si vanilie FARA GLUTEN este desertul exotic pentru cunoscătorii naturii.
Se prepară ușor cu lapte de cocos.
Consistența cremoasă în combinație cu un gust fin de nucă de cocos și vanilie bourbon creează o experiență gustativă extraordinară.
My Panna Cotta Cocos-Vanilla este, desigur, certificata bio, vegană și garantat fără gluten.
Modul dulce perfect de a te răcori în zilele toride de vară și un desert rapid pentru momente
împreună cu familia și prietenii în zilele confortabile pe tot parcursul anului!
Preparare Panna cotta cocos si vanilie FARA GLUTEN:
- mai aveti nevoie de: 1 cutie de lapte de cocos bio de 400 ml
- alternativ: 200 ml smântână vegană pentru gătit cu 200 ml băutură vegetală sau 200 ml smântână cu 200 ml lapte
Asa se prepara:
Puneti continutul pungii intr-o cratita cu laptele de cocos si amestecati bine.
Aduceți la fierbere lent și fierbeți timp de un minut în timp ce amestecați.
Puneți panna cotta în patru forme care au fost clătite cu apă rece și dați la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Sfat: ornati cu sos de desert Biovegan și fructe proaspete și serviti.
Notă: Consistența variază atunci când se utilizează diferite tipuri de lapte de cocos, creme de gătit și băuturi vegetale.