Panna cotta mango este desertul fructat pentru iubitorii naturii. Se prepară ușor cu lapte de cocos bio.
Consistența cremoasă în combinație cu o notă de mango minunat de fructată datorită pudrei de mango
de 31% creează o experiență gustativă extraordinară. My Panna Cotta – Mango este, desigur, bio, vegan și fără gluten.
Modul dulce perfect de a te răcori în zilele toride de vară și un desert rapid cu o lingură pentru momente împreună
cu familia și prietenii în zilele confortabile pe tot parcursul anului!
Preparare Panna cotta bio mango:
- mai aveti nevoie de: 1 cutie de lapte de cocos bio de 400 ml
- alternativ: 200 ml smântână vegană pentru gătit cu 200 ml băutură vegetală sau 200 ml smântână cu 200 ml lapte
Asa se prepara:
Puneti continutul pungii intr-o cratita cu laptele de cocos si amestecati bine.
Aduceți la fierbere lent și fierbeți timp de un minut în timp ce amestecați.
Puneți panna cotta în patru forme care au fost clătite cu apă rece și dați la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Sfat: Slăbiți marginea panna cotta cu un cuțit și turnați-o pe o farfurie. Serviți cu mango proaspăt și puțin lapte de cocos.
Notă: Consistența variază atunci când se utilizează diferite tipuri de lapte de cocos, creme de gătit și băuturi vegetale.