Sos de ciuperci eco fara gluten, Biovegan 27g
9,10 lei
Ingrediente: amidon de porumb *, ciuperci (22%) *, sare de Himalaya, zahăr din trestie de zahăr *, făină de hrișcă *, caramel instant*, sirop de zahăr din caramel *, maltodextrină *, nucșoară *, piper *, ceapă *,morcov *, păstarnac * *, turmeric *, lovage *, arpagic *, marar *, ghimbir *, cimbru *, rozmarin *, fenicul *, marjoran *.
*=Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Tara de origine: Germania.
Valori nutritionale in 100 g medii: valoare energetica:1216 kj/287 kcal,
Grasimi 1,1 g din care acizi grasi saturati 0,2 g
Carbohidrati 55 g din care zaharuri 10 g
Fibre 5,3 g,Proteine 12 g,Sare 15,7 g
Stoc epuizat
Produs vegan, fara gluten si fara drojdie.
Sosul de ciuperci Biovegan cu gustul plin de ciuperci merge perfect cu paste de toate felurile, orez, cartofi și legume.
Mod de preparare: se varsa plicul intr-un vas cu 250 ml apa rece si se pune la fiert amestecandu-se incontinuu.Dupa ce incepe sa fiarba se lasa 3 minute, adaugandu-se 1 lingurita de margarina sau 1 lingura de crema de plante(smantana).




