Sos Soia fara gluten Tamari Eco 250ml

38,70 lei

Ingrediente: apa, boabe de soia* 45%,sare de mare, fermentkoji, shochu*(apa, orez*, sare, ferment koji)

*ingredientele provin din agricultura ecologica.

Valori nutritionale:
kj: 354/kcal: 83
Grasimi: 0,0g  Acizi grasi saturati: 0,0g
Glucide: 6,5g  Zaharuri: 6,5g
Proteine: 14,0g  Sare: 13,1g

Categorie:

Descriere

Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare de peste un an si jumatate de maturizare in butoaiele din lemn de cedru. Se foloseste pentru sosuri dressing-uri si de gust pentru preparate la tigaie.

Initial Tamari este un produs secundar traditional creat in timpul productiei de Hatcho Miso. Datorita cererii mari Tamari a fost produs mult timp in abordarea directa a sosului de soia fermentat in mod natural. Cu toate ca Tamari este asemanator cu aspectul si gustul lui Shoyu este mai puternic in aroma deoarece este facut in intregime din soia si sarea marina.