Amestec de fulgi de ovăz bio fără gluten pentru prepararea unui terci de ovăz cald.
Terci din ovaz bazis FARA GLUTEN este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovăz. De aceea, terciul nostru bio fierbinte este ușor și rapid de pregătit și are o consistență optimă.
Ovăz fără gluten
Ovazul acestui terci fără gluten controlat este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranță la gluten pot include utilizarea, pentru ca structura de proteine din ovăz este diferită de cea de grâu, secară, orz și ovăz spelt fără gluten din dieta lor. Se recomandă ca produsele din ovăz fără gluten să fie integrate lent și treptat într-o dietă fără gluten.
Ovăzul natural are un raport echilibrat între diferite substanțe nutritive:
– Ovăzul conține în mod natural vitamina B1
– Conținutul de fier din ovăz este mai mare decât alte cereale
– Ovăzul conține fibre solubile care formează șlamul tipic de ovăz
Colesterol-dieta conștientă cu ovăz
Ovaz beta-glucani au arătat că reduc nivelurile de colesterol din sânge. Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc în dezvoltarea bolii coronariene. Acest efect benefic se obține cu un consum zilnic de 3 g de ovăz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovăz fierbinte. O porție de ovăz fierbinte egal cu 50 g). O dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos, cu exerciții suficiente, sunt esențiale pentru sănătatea dumneavoastră.
De fabricație: Pentru ovăzul nostru fierbinte Bauckhof folosim materii prime Demeter care nu sunt produse numai în organice controlate, ci și în cultivare biodinamică. Îngrășămintele organice promovează fertilitatea naturală și forțele vitale ale pământului și ale plantelor.
Alte note: Bauckhof este una dintre cele mai vechi ferme Demeter din Germania. În plus față de producția de alimente naturale, operăm agricultură biodinamică, o unitate socio-terapeutică, un magazin agricol, o lactată, o turbină eoliană și multe altele. Vizitați-ne la www.bauckhof.de
Indulcire: nendulcit