Batoanele proteice complet fara lactoza si gluten Biotech Zero Bar sunt realizate pe baza de proteine cu cinetica digestiva diversa, dominanta fiind Native Whey Isolate (native whey protein isolate) – proteina de cea mai inalta calitate obtinuta exclusiv din lapte crud de vaci. crescut în condiții naturale și hrănit cu iarbă; Proteina NWI nu conține antibiotice și hormoni sintetici (rBST) și, datorită procesului de producție dezvoltat, păstrează structura proteinei în forma sa cea mai completă.
Batoanele Zero Bar sunt realizate cu cea mai mare atenție la calitatea ingredientelor și țin cont și de cei care urmează diete de eliminare – de aceea batoanele Zero Bar nu conțin nici lactoză, nici gluten. Lactoza, un carbohidrat complex, este cunoscută și sub denumirea de „zahăr din lapte”, care constituie aproximativ 2-8% din substanța uscată a laptelui. Este din ce în ce mai frecvent ca organismele adulților să nu producă lactază, enzima responsabilă de digestia lactozei, care este asociată cu intoleranța la lactoză și probleme cu stomacul după ce a mâncat nu numai iaurt sau lapte în sine, ci și suplimente proteice sau batoane proteice. care contin lactoza.
Dacă acordați atenție conținutului și calității proteinelor din alimentația dvs. – din cauza activității fizice, la creșterea masei musculare sau pentru că doriți să pierdeți kilograme în plus – o puteți face rapid și convenabil datorită batoanelor Zero Bar de la BioTechUSA, deoarece proteinele din dieta susțin creșterea și menținerea masei musculare și menținerea oaselor sănătoase, în plus, batoanele Zero Bar conțin vitamina E, care ajută la protejarea celulelor împotriva efectelor stresului antioxidant.
Cele mai importante informații despre Biotech Zero Bars:
fara zahar
fără lactoză
fara gluten
fara aspartam
continut foarte mare de proteine cu cinetica diversa
conținut ridicat de fibre alimentare
continut foarte scazut de carbohidrati
cu grasimi saturate sanatoase (MCT)