Sugestie de preparare:
Ingrediente:
·50 g Budincă de ovăz cu caramel Szafi Free
·400 ml de substitut de lapte vegetal neîndulcit, sau pentru consumatori de lapte: 400 ml lapte de vacă
·înlocuitor de zahăr echivalent a 40 g de zahăr. (după gust mai mult sau mai puțin)
Mod de preparare:
Amestecăm bine praful de budincă cu lichidul și înlocuitorul de zahăr.
După care fierbem amestecând în continu până se îngroașă (la finalul fierberii se îngroașă).
Se servește după gust și după dietă rece sau cald cu fructe, ciocolată, biscuiți, etc.
Observație:
În funcție de densitatea băuturii vegetale (înlocuitor de lapte), cantitatea de lichid poate varia!
Îndulcim în timpul preparării gustând nu la final!
Pentru îndulcitor vă recomandăm îndulcitorul Szafi Free de cinci ori mai dulce, care îmbunătățește în continuare aroma caramelului.