Budinca fara gluten cu caramel, Biovegan 43g
9,30 lei
Ingrediente: amidon de porumb*, sirop caramel* (9,9%), maltodextrină*, bourbon vanilie*, sare de Himalaya, coajă de portocală*, ulei de portocală*.
*provin din agricultură ecologică
Mod de preparare: se încălzesc 500ml lichid lapte sau lapte vegetal. Separat se amesteca până la omogenizare plicul de budincă cu 6 linguri lichid şi 3-4 linguri de zahăr sau alt îndulcitor, apoi se toarnă în cei 500ml şi se amestecă un minut la foc mic până la coagulare. La final se toarnă în recipiente mici şi se lasă la răcit.
Sfat pentru rețete de la Käthe: Să se răcească budinca în boluri mici. Puneți pe o farfurie și presărați nuci tăiate. Serviți cu o salată de fructe proaspătă din cuburi de mango tocate, ananas și sirop de agave.
Valori nutritive:kj: 1585 kcal: 373
grăsimi: 0.1g, acizi graşi saturaţi: 0.03g
glucide: 92.6g, zaharuri: 7.8g
fibre: 0.2g, proteine: 0.3g, sare: 0.72g
* – doza zilnică recomandată
Alergeni urme: migdale, muştar, soia
Stoc epuizat