Consum: un terci de orez sărat sau dulce poate fi gătit cu fulgi de orez bio. Fulgii sunt, de asemenea, ideali ca ingredient pentru muesli sau ca îmbogățire a produselor de patiserie. Fulgii de orez de lapte au un gust dulce cu aroma plină de budincă de orez. Orezul de lapte succede cu fulgi de orez de lapte în cel mai scurt timp: aduceți-l la fierbere si gata!
Calitate Demeter
Calitatea Demeter este cea mai înaltă calitate ecologică. Agricultura biodinamică este considerată cea mai durabilă formă de gestionare a terenurilor. Îngrășămintele organice și plantele medicinale promovează fertilitatea solului. Aceasta creează plante vitale, naturale mature, cu multă vitalitate.
Acest produs este controlat fără gluten
Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laborator imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.
Bauckhof Mühle garantează că fulgii de orez bio rămân fără gluten în timpul transportului, depozitării și ambalării. Este exclusă orice contaminare cu praf de cereale din alte produse care conțin gluten. Echipa noastră de ambalare primește instruire regulată și, prin urmare, înțelege foarte bine provocările unei diete fără gluten.
Caracteristici generale:
Bauckhof este una dintre cele mai vechi ferme Demeter din Germania, ceea ce ne face un adevărat pionier ca producător de alimente bio.
Pasiunea noastră: să producem Demeter delicios, sănătos și alimente bio bazate pe tradiție cu inimă, mână și minte.