O metodă de pregătire:
Se toarnă conținutul ambalajului în 250 ml de apă rece. Se amestecă bine până se dizolvă.
Aduceți jeleul la fierbere, apoi gătiți timp de 2-3 minute, amestecând continuu.
Se toarnă într-un vas și se lasă să se răcească.
Dacă doriți, puteți adăuga îndulcitor sau zahăr (aproximativ 1-2 lingurițe) după gust.
Pentru a pregăti jeleurile, folosiți cu 50 ml mai puțină apă și turnați jeleul dizolvat în matrițele din silicon.
Produsul poate conține: lapte, soia, arahide și alune.
-50%
Jeleu cu agar agar aroma de ananas și portocală fara gluten, Celiko 45g
5,60 lei 2,80 lei
Jeleul nu conține gelatină și se instalează rapid. Este minunat pentru deserturi sau prăjituri.
Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
Ingrediente: Izomaltuloză, pulbere de suc de ananas-portocală (16,6%) (maltodextrină, concentrat de suc de ananas, concentrat de suc de portocale, piure de portocale, regulator de aciditate: acid citric; acid malic, citrat de sodiu, culoare: beta caroten), gelifiant: agar, arome
În stoc
SKU:
5900038002364
Categorii: Gemuri si compoturi, Produse pentru copt
Descriere
LIVRARE ȘI EXPEDIERE
Experiența ta de cumpărături este importantă pentru noi. Prin politica noastră de Livrare și Expediere, garantăm că produsele tale vor ajunge la tine în cel mai bun timp posibil și în condiții perfecte. Ne angajăm să menținem transparența prin actualizări regulate privind statusul livrării tale.
Livrăm prin Fan Courier!