Jeleu de tort transparent fara gluten, Haas 11 g
2,90 lei
Ingrediente: zahar, agent de ingrosare(caragen,ceara de konjac), agent de gelifiere(clorura de potasiu), corector de aciditate(citrate de sodiu,glucoză), stabilizator(tartrat de hidrogen de potasiu).
Poate sa contina urme de lapte si sulfiti.
Se pastreaza la loc uscat si racoros.
Tara de provenienta EU.
Valori energetice 100 g: 1579kj/372 kcal.
Grasimi 0 g, din care grasimi saturati 0 g,
Carbohidrati 86 g din care zahar 80 g,
Proteine 0 g, Sare 2,1 g
Stoc epuizat
Mod de utilizare: se amestecă conținutul plicului cu 50 g de zahăr și se adaugă 250 ml apă rece, se poate folosi un amestec de 125 ml suc de fructe și 125 ml apă.
Se aduce la fiert, amestecând ocazional și se gătește timp de 15 secunde. Luati de pe foc și lăsați să se răcească, amestecand frecvent.Când începe să se îngroașească, distribuie-l uniform pe suprafața tortului.




