Reteta de jeleu de iaurt
Ingrediente: pachet jeleu, 200 g iaurt natural, 300 ml apă, 2 linguri de trestie de zahăr sau îndulcitor.
Mod de preparare: amestecați jeleul cu zahărul și turnați în 300 ml apă fierbinte, fierbinte (nu fierbeți!).
Se dizolvă bine. Apoi adăugați IAURT în jeleul ușor răcit și amestecați.
Se toarnă în boluri de salată și se pune la frigider să se întărească.
Se ornează cu fructe înainte de servire.
Jeleu transparent fara gluten si fara zahar adaugat, Celiko 14g
3,80 lei
Ingrediente: gelatină de porc, regulator de aciditate: acid citric; aromă, pudră de fructe de pădure 1% (sucuri concentrate de fructe de pădure, maltodextrină).
O METODĂ DE PREGĂTIRE:
1. Turnați conținutul pachetului în 1/2 l de apă fiartă, fierbinte (nu fierbeți).
2. Se amestecă bine până se dizolvă și se răcește.
La discreția dumneavoastră, puteți adăuga în jeleu îndulcitor sau zahăr (aproximativ 3-4 linguri).
3. Se toarna intr-un vas si se da la frigider sa se fixeze jeleul.
Pe vreme caldă, folosiți mai puțină apă, aproximativ 400 ml.
Tara de provenienta EU.
Se pastreaza la loc uscat si racoros.
Valori energetice 100 g: 1433 kj/307 kcal.
Grasimi 0 g din care acizi grasi saturati 0 g,
Carbohidrati 4,8 g din care:zahar 0,5 g,
Proteine 71,8 g, Sare 0,24 g
În stoc