– Deliciul de ciocolată în farfurie!
Un amestec care vă va permite să pregătiți un desert delicios, de 5 stele, bogat în ciocolată în doar 15 minute.
Este ciocolata lichida insotita, ca intotdeauna, doar de ingrediente ecologice, valoroase si fara gluten!
Ai nevoie doar de 3 oua si jumatate de unt pentru a prepara 4 portii magistrale dintr-un pachet.
Mix faina eco fara gluten pentru Lava Cake 241g(4 portii)
39,80 lei
Ingrediente: Picături de ciocolată neagră* (62%) (masă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, emulgator: lecitine (din SOIA*), zahăr de cocos*, făină de orez*, făină de tapioca*, sare de Himalaya.
Valori energetice 100g: 1736kj/417kcal.
Grasimi 29g, din care grasimi saturate 18 g,
Carbohidrati 30 g,din care zahar 21 g,
Fibre 3,5 g,Proteine 6,8 g, Sare 0,32 g.
MOD DE PREPARARE
1. Preîncălziți cuptorul la 220℃ sus-jos.
2. Puneti 100 de grame de UNT intr-o oala mica si incalziti la putere mica pana se topeste complet.
3. Dupa ce s-a topit, se scoate de pe arzator, se toarna continutul pachetului si se amesteca energic cu un tel de bucatarie pana se topeste toata ciocolata.
4. Adăugați 3 ouă în amestecul de ciocolată și bateți bine – folosind un tel sau un mixer electric.
5. Ungeți formele cu unt și întindeți amestecul pregătit – până la 3/4 din înălțimea formelor
6.Se da la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. După 10 minute, partea de sus și părțile laterale trebuie să fie setate, iar centrul să fie lichid.
7. Se scoate din cuptor, se asteapta 1-2 minute sa se raceasca putin si se invarte usor cu un cutit, se aseaza pe o farfurie.
8.Se servesc calde, stropite cu zahar pudra, cu zmeura sau o lingura de inghetata de vanilie.
În stoc