Mod de preparare:
1.Cu lapte si ou: 200g unt, 2 oua si 100ml lapte.
Se incalzeste cuptorul la partea de jos si la cea de sus la 175 C.Se toarna continutul plicului intr-un vas.
Se amesteca untul si oua , dupa care se adauga laptele amestecandu-se continu.Produsul rezultat se toarna intr-o tava si se intinde pe toata suprafata tavii. Se introduce tava la partea de mijloc a cuptorului si se lasa la copt apoximativ 25 min. Se scoate din cuptor, se lasa la racit dupa care se taie in bucati.
2.Preparare vegana: 150 g margarina fina, 2 lingurite de faina de seminte de roscove sau 2 lingurite de faina de soia, 100ml apa sau bautura de soia.
Se incalzeste cuptorul la partea de sus si jos la 175 C.Se amesteca intr-un vas margarina cu apa rece sau bautura de soia. Se toarna continutul plicului intr-un vas, se adauga faina de roscove sau faina de soia si se amesteca, dupa care se adauga amestecul cu apa si margarina.Se toarna amestecul intr-o tava si se uniformizeaza dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de circa 25 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie bucatele.