Terci proteic fara gluten din ovaz cu lamaie, Viblance 400g

31,80 lei

Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten(47%), proteina din seminte de dovleac (15%), sirop de curmale
(11%), curmale(10%), migdale, fulgi de in, seminte de chia*, quinoa expandata*, seminte de floarea
soarelui, extract de lamaie(0,4%).
*=Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Un terci cu un conținut ridicat de proteine ​​vegetale, o aromă moale de lămâie, fără arome artificiale
și arome neplăcute.
Se pastreaza la loc uscat si racoros.
Tara de provenienta EU.
Valori energetice 100g: 1594kj/381kcal.Grasimi: 12 g, din care:grasimi saturati 2g,
Carbohidrati 45 g din care:zahar 14g,Fibre 11g,Proteine 19g, Sare 0,02g,

Descriere

8 porții de mic dejun nutritiv.

Produs vegan fara gluten,indulcit cu curmale,gata in 2 minute.

Puteți, in cele din urmă, să eliberați pulberile de proteine ​​și macera care vine împreună cu ele.
Simți gustul natural răcoritor al lămâii, bucurați-vă de cremozitatea proteinei din semințe de dovleac
și cunoașteți aportul de proteine ​​înainte de micul dejun.Terciul este bogat în fibre dietetice, astfel
încât satisface nevoile de energie ale corpului dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp.
Fulgi de ovăz conține beta-glucan natural, care ajută la menținerea nivelului normal de colesterol
din sânge, iar conținutul său ridicat de fibre contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv.