Fulgii de hrisca bio calitatea Demeter sunt perfecți pentru prepararea de muesli si terci de ovăz . Hrisca este o cereala de pseudo-grâu fără gluten și natural fără gluten. Gustul hriscai poate fi descris ca o gustare ușoară și poate fi pregătit atât dulce cât și sărat. Cerealele mici de hrișcă au totul, deoarece conțin multe substanțe nutritive, cum ar fi potasiu, magneziu, fier și zinc.
Hrișca bio nu conține gluten în mod natural. Ne asigurăm că hrișca rămâne fără gluten chiar și în timpul decojirii, descuamării, depozitării și ambalării. În Bauckhof Mühle avem un laborator special pentru produse fără gluten. În acest fel, ne asigurăm că toate produsele conțin mai puțin de 20 ppm de gluten și li se permite să poarte marca DZG a German Celiac Society.
Fulgii bio de hrișcă sunt ideali pentru terci de mic dejun consistent, ca ingredient de muesli sau pentru torturi și clătite consistente.
Hrișca este de fapt o cultură din nordul Germaniei, dar este cultivată tot mai rar astăzi aici. Hrișca noastră Demeter este cultivată în țările vecine de către fermieri interesați de agricultura biodinamică. Pe lângă comercializarea cerealelor din nordul Germaniei, ne ocupăm și de produsele Demeter din țările europene vecine. Lucrăm cu fermierii din Polonia de mult timp – în cele din urmă se află la doar 400 km de Bauckhof Mühle până la Polonia și 700 km până la München.
Biodinamica este cea mai veche și mai strictă formă de agricultură ecologică. Eduard Bauck și-a transformat ferma în 1932, moara Demeter a fost adăugată în 1969.
Obiectivul nostru este agricultura 100% organică, dacă este posibil din punct de vedere al calității biodinamice. Cu fiecare pungă de fulgi organici Bauckhof ne ajutați să ne atingem obiectivul.