Inulina din cicoare, fara gluten, Piec Przemian 300g
24,90 lei
Inulina ajuta in refacerea florei intestinale, îmbunătățirea digestiei și tranzitului, păstrarea greutății normale. Inulina din rădăcină de cicoare este un ingredient natural de origine vegetală care este o sursă de fibre alimentare. Are un gust ușor dulce și se dizolvă perfect în lichide. Este adesea folosită ca înlocuitor al zahărului tradițional în multe rețete culinare, adăugând o notă de dulceață fără a fi nevoie de zahăr. În plus, inulina susține o floră intestinală sănătoasă, ceea ce este benefic pentru tractul digestiv. Proprietățile sale de îngroșare fac ca aceasta să fie folosită ca agent de îngroșare într-o varietate de mâncăruri și băuturi. Acest produs este o parte valoroasă a unei diete sănătoase.
Mod de utilizare
Inulina din rădăcină de cicoare poate fi adăugată în băuturi, produse de patiserie, mâncăruri gata preparate și ca agent de îngroșare, iar consumul său regulat susține sănătatea tractului digestiv.
Ingrediente: Inulină din rădăcină de cicoare 100%.
Țara de origine: Belgia.
Produs fără gluten. Produsul poate conține alergeni: nuci.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, bine închis.
Valoare nutrițională la 100 g de produs:
Valoare energetică: 848kJ / 210 kcal
Grăsimi: 0 g
din care acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 8 g
din care zaharuri: 8 g
Fibre: 89 g, Proteine: 0 g, Sare: 0 g
În stoc